Behandelingen & Tarieven

U kunt op afspraak bij Mondhygiënistenpraktijk Oog in Al terecht voor de preventie en behandeling van tandvleesproblemen en tandbederf. Ook verwijderen wij tandsteen en aanslag, en geven wij advies en instructie over mondverzorging.

Tarieven
Voor iedere behandeling hanteren wij vanaf 1 januari 2012 een vast tarief. De behandelingen hebben ieder een eigen code. Deze nieuwe werkwijze is vanuit de overheid verplicht gesteld voor alle mondhygiënisten. U weet nu van tevoren wat een behandeling gaat kosten. Overigens vergoeden de meeste aanvullende zorgverzekeringen uw bezoek aan ons. De behandelingen die wij aanbieden en bijbehorende tarieven van 2022 vindt u hier.

Privacybeleid
De AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) treedt 25 mei 2018 inwerking. Vanzelfsprekend streven wij ernaar om de nieuwe regels zo goed mogelijk te implementeren. Hiertoe heeft onze praktijk een privacyverklaring opgesteld.
Heeft u vragen over verplichtingen en/of de implementatie van de AVG binnen de praktijk dan kunt u deze stellen aan uw zorgverlener.

Afspraak wijzigen of afzeggen
Heeft u een afspraak met ons gemaakt en kunt u toch niet komen? Geef het minimaal 24 uur van tevoren telefonisch aan ons door. Zo voorkomt u een rekening voor de afgesproken behandeling.

Heeft u een klacht?
Bent u onverhoopt niet tevreden over een behandeling, of heeft u een andere klacht? Dan zoeken wij graag samen met u naar een oplossing. Mochten wij er samen niet uitkomen, dan kunt u zich richten tot een onafhankelijke klachtenbemiddelaar of u klacht indienen bij de Stichting Geschilleninstantie Mondzorg. Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende informatie over mondzorg
Op de website ‘Alles over het Gebit‘ staat veel extra informatie over mondzorg en tandheelkunde. Overheidsinformatie over het kiezen van passende zorg vindt u op de website van KiesBeter.