Ons team

Bij Mondhygiënistenpraktijk Oog in Al in Utrecht werken alleen gediplomeerde, ervaren professionals. We vinden duidelijke communicatie met onze cliënten essentieel om ons vak goed uit te kunnen oefenen.

U kunt er van op aan dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Dit dankzij onze ruime ervaring, permanente periodieke bijscholing en onderlinge kennisuitwisseling.

Ons team bestaat uit twee mondhygiënisten: Niels Habets en Karen Hoogendijk. Hieronder kunt wat informatie u informatie over hen lezen.

Karen Hoogendijk

Karen is sinds 1992 verbonden aan Mondhygiënistenpraktijk Oog in Al. Ze begon er als waarnemer vrijevestiging en is vanaf 1994 vrijgevestigd mondhygiënist.

In 1982 rondde Karen de opleiding tot mondhygiënist af in Utrecht. Daarna was ze werkzaam in een algemene praktijk in Bussum. Tussen 1984 en 1994 werkte ze als mondhygiënist en tandartsassistente bij psychiatrisch ziekenhuis Veldwijk in Ermelo. In de periode 1985 – 1992 was Karen eveneens verbonden aan ‘s Heeren Loo in Ermelo, een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking.
Karen is lid van de beroepsvereniging NVM en lid van de IT-groep (Intercollegiale Toetsing) Utrechtse Heuvelrug.

Karen is op de volgende dagen aanwezig:

  • Dinsdag : 8.30 – 17.00 uur
  • Woensdag : 8.30 – 17.00 uur
  • Donderdag : 8.30 – 17.00 uur
  • Vrijdag : 8.30 – 17.00 uur

Niels Habets

Niels is sinds eind 2015 verbonden aan Mondhygiënistenpraktijk Oog in Al. Zijn studie heeft hij gevolgd aan de Hanzehogeschool in Groningen en studeerde daar af in 2010.

De eerste jaren na zijn studie heeft hij in noord Nederland gewerkt. In 2014 verhuisde hij naar Utrecht en werkt sindsdien in verschillende praktijken in de regio, waaronder in Mondhygiënistenpraktijk Oog in Al. Na het afstuderen heeft hij ervaring opgedaan in verscheidene kleinere en ook grotere groepspraktijken met verschillende tandheelkundige disciplines. Hij heeft veel geleerd van de nauwe samenwerking met tandarts en implantoloog. Naast deze werkervaring besteedt hij aandacht aan de kwaliteit van zijn werkzaamheden door het volgen van nascholing, visitatieprogramma’s en het begeleiden van studenten bij praktijkstages. Mede hierdoor is hij aspirant in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten. Ook is hij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Niels is op de volgende dag aanwezig:

  • Vrijdag : 8.00 – 17.00 uur